ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΞΕΝΑΓΟΣ (GR, ESP, ΕNG)

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ

Menu

Απογευματινή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης! Με 4 παιδάκια, κουρασμένα και πεινασμένα. Μας πήρε νύχτα! Εξαιρετική διαχείριση από τη Νάντια που κατάφερε και κράτησε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αμείωτο! Καταρτισμένη, προετοιμασμένη, ευγενική, γλυκομίλητη και με άπειρη υπομονή! Ανεπιφύλατα ιδανική επιλογή για γκρουπ με παιδιά. Νάντια σε ευχαριστούμε πολύ!

 

Δημήτρης Σταυράκης, Αθήνα

Είχα την τιμή και την χαρά να επισκεφτώ το Μουσείο της Ακρόπολης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών με ξεναγό τη Νάντια Παυλικάκη. Η Νάντια είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, με κατάρτιση, πάθος και επαγγελματισμό που σε εμπνέουν! Τολμώ να πω ότι με μύησε στην απόλαυση της «κατάδυσης» στην ιστορία και τον πολιτισμό με τη συνοδεία της ειδικού! Ανυπομονώ για την επόμενη ξενάγησή της!

Ζωή Καμιναρίδη, Αθήνα

 

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ξενάγηση Street Art! Πολύ καλή η ξεναγός Νάντια Παυλικάκη, με ιδιαίτερη ζέση για το αντικείμενο! Αναμένουμε και Β' μέρος!!!

Δήμητρα Καρατόλου

Εξαιρετικη street art ξεναγηση απο τη Ναντια Παυλικακη, χθες Κυριακη 30/4,πρωι! Ενημερη,με πολυ καλο λογο, ακριβης και τοσο οσο συνοπτικη!

Cathy Voltaira

Συγχαρητήρια για τη σημερινή ξενάγηση για την τέχνη του δρόμου.Σε ευχαριστούμε πολύ Νάντια για την υπέροχη περιήγηση!!

Χρυσούλα Καλαμπαλίκη

Σήμερα στις 3/12/2017 η Ομάδα ΗΕΚΑΔΕΜΕΙΑ, είχε την τύχη να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο.....με οδηγό την υπέροχη ΝΑΝΤΙΑ ΠΑΥΛΙΚΑΚΗ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης......!!!!!!!!!!!!! Ήταν καταπληκτική....αναλυτική.....ενημερωμένη.....και έκανε το ταξίδι μας πίσω στο χρόνο μαγικό.....!!!!!!!!!!! Ακολουθήστε την και δεν θα χάσετε......!!!!!!!!!!!!!
Βίκη Τάτση, Αθήνα
Είχαμε την τύχη να ξεναγήσει η Νάντια τα παιδιά μας, ηλικίας 8 και 11 χρόνων, (επωφεληθήκαμε κι εμείς οι γονείς) στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Η ξενάγηση ήταν άριστα προσαρμοσμένη στις ηλικίες των παιδιών μας, κατανοητή, ευχάριστη, με έμφαση σε γεγονότα και έννοιες που μπορούσαν να αντιληφθούν και που αξίζει να συγκρατήσουν, η δε Νάντια ενθουσιώδης, ευγενική και χαμογελαστή!
Μαρία Γιαλαμά, Αθήνα
×

Log in