ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΞΕΝΑΓΟΣ (GR, ESP, ΕNG)

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΕΧΝΗΣ

Menu

Για μία ακόμα φορά είχαμε τη χαρά να μας ξεναγήσει στο αρχαιολογικό χώρο του Κεραμεικού την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 η υπέροχη αρχαιολόγος και ξεναγός Νάντια Παυλικάκη!! Μας ταξίδεψε όμορφα στην αρχαία χρυσή εποχή τού Ελληνικού Πολιτισμού .Η συνεργασία μας τα τελευταία χρόνια είναι σταθερή και ωφέλιμη!!

Εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακαδημίας Πλάτωνος ΗΕΚΑΔΕΜΕΙΑ Νάντια σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!

 

Μιχάλης Βασίλας, Πρόεδρος Συλλόγου Ακαδημίας Πλάτωνος, Αθήνα

Τα τελευταία χρόνια, κοντά στα παιδιά μας κι εμείς ως γονείς, είχαμε τη μεγάλη τύχη να ξεναγήθουμε από τη Νάντια. Μια ξεναγό χαμογελαστή, ευγενική και με μεγάλη αγάπη και όρεξη για τη δουλειά που κάνει! Έχουμε πάει με τα παιδιά μας, 9 και 12 ετών, και με φίλους τους, στο Αρχαιολογικό Μουσείο, την αρχαία Αγορά αλλά και το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης. Τα παιδιά, μαζί τους κι εμείς, περάσανε πολύ όμορφα: γνωρίζοντας από κοντά την πολιτιστική μας κληρονομιά, αφομοίωσαν καλύτερα τη σχολική τους ύλη και συμμετείχαν διαδραστικά σε παιχνίδια και θεματικές δραστηριότητες που είχε φτιάξει η Ναντια και που τους άρεσαν πολυ! Όλα ήταν πολύ οργανωμένα και την ευχαριστούμε πολύ!!

Λιλή Πλέσσα - Γιώργος Ζεντέλης, Αθήνα

Απογευματινή ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης! Με 4 παιδάκια, κουρασμένα και πεινασμένα. Μας πήρε νύχτα! Εξαιρετική διαχείριση από τη Νάντια που κατάφερε και κράτησε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αμείωτο! Καταρτισμένη, προετοιμασμένη, ευγενική, γλυκομίλητη και με άπειρη υπομονή! Ανεπιφύλατα ιδανική επιλογή για γκρουπ με παιδιά. Νάντια σε ευχαριστούμε πολύ!

 

Δημήτρης Σταυράκης, Αθήνα

Είχα την τιμή και την χαρά να επισκεφτώ το Μουσείο της Ακρόπολης και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών με ξεναγό τη Νάντια Παυλικάκη. Η Νάντια είναι εξαιρετικά ταλαντούχα, με κατάρτιση, πάθος και επαγγελματισμό που σε εμπνέουν! Τολμώ να πω ότι με μύησε στην απόλαυση της «κατάδυσης» στην ιστορία και τον πολιτισμό με τη συνοδεία της ειδικού! Ανυπομονώ για την επόμενη ξενάγησή της!

Ζωή Καμιναρίδη, Αθήνα

 

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ξενάγηση Street Art! Πολύ καλή η ξεναγός Νάντια Παυλικάκη, με ιδιαίτερη ζέση για το αντικείμενο! Αναμένουμε και Β' μέρος!!!

Δήμητρα Καρατόλου

Εξαιρετικη street art ξεναγηση απο τη Ναντια Παυλικακη, χθες Κυριακη 30/4,πρωι! Ενημερη,με πολυ καλο λογο, ακριβης και τοσο οσο συνοπτικη!

Cathy Voltaira

Συγχαρητήρια για τη σημερινή ξενάγηση για την τέχνη του δρόμου.Σε ευχαριστούμε πολύ Νάντια για την υπέροχη περιήγηση!!

Χρυσούλα Καλαμπαλίκη

×

Log in